Головна » Інше » Туркомплекс «Дрогобич» хочуть довести до банкрутства, стверджують працівники

Туркомплекс «Дрогобич» хочуть довести до банкрутства, стверджують працівники

Працівники «Туристичного комлексу «Дрогобич» (м. Дрогобич) стверджують, що їхнє керівництво умисно доводить комунальне підприємство до банкрутства. 

Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів з посиланням на колективне звернення працівників туркомплексу, яке надійшло на адресу голови фракції «регіоналів» у Дрогобицькій міській раді Сергія Гориславського.

Як сказано у зверненні, на посаді керівника підприємства продовжує працювати Дем’ян Мусійчук, попри те, що міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський ще рік тому обіцяв звільнити його як неефективного менеджера.

Автори звернення звинувачують Мусійчука у тому, що туристичний комплекс перебуває «в жахливому стані».

«Через безгосподарність керівника заклад не опалюється, відтак для працівників створені нелюдські умови праці, а про відвідування закладу туристами немає навіть мови, адже у номерах комплексу мінусова температура», — пишуть вони.

Окрім цього, працівники КП «Туристичний комплекс «Дрогобич» скаржаться, що їм заборгували зарплату, а керівництво на їхні скарги та зауваження відповідає погрозами.

У відповідь на це звернення голова фракції Партії регіонів у Дрогобицькій міській раді Сергій Гориславський пообіцяв працівникам комунального підприємства підняти на сесії міської ради питання щодо функціонування закладу та вимагати у правоохоронних органів розслідувати факти умисного доведення до банкрутства КП «Туристичний комплекс «Дрогобич».

«Такі підприємства як «Туристичний комплекс «Дрогобич» не можуть бути збитковими, адже йдеться про велике підприємство, послуги якого є затребувані напередодні проведення в Україні і на Львівщині Євро-2012. Свідома безгосподарність керівництва цього комунального підприємства є неприпустимою», — цитує  Гориславського прес-служба львівських «регіоналів».

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...