Головна » Інше » Масштаби самовільного встановлення вивісок у Львові вражають уяву

Масштаби самовільного встановлення вивісок у Львові вражають уяву

У 2011 році у Львові демонтували у 6 разів більше вивісок, що були встановлені самовільно, ніж у попередньому році, — 624 вивіски. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на дані КП «Адміністративно-технічне управління», яке здійснює нагляд за законністю розміщення рекламних конструкцій.

Також торік демонтували цілих 1914 рекламних конструкцій, що були встановлені самовільно. Для порівняння, у 2010 році ця цифра становила 734 одиниці. Різниця — 75%.

«Ми постійно наголошуємо, що у Львові засоби зовнішньої реклами можуть розміщувати лише на підставі дозвільної документації. Якщо ж конструкція встановлена самовільно, без належних документів на її розміщення, то така конструкція підлягає демонтажу. Це є непорушне правило, якого повинні дотримуватися усі суб’єкти господарювання, які працюють на ринку зовнішньої реклами і з вивісками», — прокоментувала ситуацію директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Водночас вона зазначила, що демонтаж не є самоціллю, — підприємців насамперед спонукають узаконити свою конструкцію і лише потім вдаються до крайнощів.

x

Рекомендуємо

У Львові спалахнув скандал навколо нового суші-ресторану

Весь «Фейсбук» гуде. Львів’яни пару днів поспіль тільки те й роблять, що ...