Головна » Інше » На радіо «FM Галичина» — новий директор

На радіо «FM Галичина» — новий директор

Фото: vgolos.com.ua
Роман Заяць

Роман Заяць залишає посаду директора радіо «FM Галичина». 

Як зазначено в прес-релізі радіостанції, зміна керівництва була запланована, передає«Прес-Центр».

Новим директором стане Олександра Гнатик, яка досі на цьому ж радіо виконувала обов’язки комерційного директора.

Вона збирається розвивати концепцію свого попередника, однак планує дещо підкоригувати контент, зокрема збагатити тематику.

Коментарі:

Роман Заяць, екс-директор «FM Галичина»:

«Стратегічні завдання, які ставилися переді мною, полягали, в першу чергу, у максимально швидких ефірних змінах на радіо, які надалі мали б забезпечити добру фінансову динаміку компанії. Задля цього було переформатовано радіомережу з цілком визначеним регіоном мовлення – Галичина. За кілька місяців ми докорінно змінили стиль радіо, стартувавши на початку літа з проектом галицького файного радіо. Упродовж другої половини 2011 року шліфували контент і під завісу року зафіксували нову концепцію радіо промо-кампанією. Дослідження підтвердили, що нова форма радіо припала слухачам до смаку, є значні кількісні зміни аудиторії і, що найважливіше, ці зміни мають відображення у розширенні кола замовників реклами в ефірі радіо. Тому вважаю, свою місію вичерпаною, хоча роботи над розбудовую мережі ще триватимуть». 

Володимир Співак, голова зборів учасників радіо «FM Галичина»:

«Ми задоволені змінами. Радіо здобуло аудиторію, а нова концепція забезпечила поліпшення фінансових показників. Тепер перспективною вважаємо розбудову радіомережі на весь Захід України. Що ж до особи Романа Заяця, то «FM Галичина» активно співпрацюватиме з його компанією MJoy Radio на інших технологічних засадах».

Олександра Гнатик, новий директор «FM Галичина»:

«Потенційно нашими слухачами мали б стати не тільки ті, хто любить музику, гостре слово, але й суспільно свідомі громадяни, яким небайдужа політика, бізнес, ІТ-технології, мандри. Це вже царина контенту». 

Роман Заяць очолював радіостанцію з весни 2011-го.

«FM Галичина» – найбільша музично-розважальна радіомережа Західної України. Розпочала мовлення наприкінці 2010 року. Передавачі розміщені в 14 містах, у тому числі у Львові, Тернополі, Луцьку, Шацьку та Славському. Особливість: радіо з галицьким характером, гумором, численними конкурсами, присутністю відомих гостей в ефірі. Слухачі – мешканці Західної України віком 30-55 років. Сукупна аудиторія – понад 1 млн. осіб. Гасло радіостанції: «Файне радіо».

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...