Головна » Інше » Львівські бізнесмени знову міряються рейтингами

Львівські бізнесмени знову міряються рейтингами

Журнал «Власний бізнес» оголосив другий відкритий конкурс-рейтинг підприємців Західної України «Топ-10. Власний бізнес». 

На відміну від минулого року, цьогоріч усі, хто захоче взяти участь у конкурсі, змушений буде заплатити організаційний внесок у розмірі 399 гривень. За словами організаторів, це дозволить зробити конкурс чесним і не «продавати» місця у рейтингу.

«У світі уже давно існує практика, коли усі учасники рейтингу чи конкурсу вносять певну суму за можливість бути в ньому представленими, хоча це жодним чином не гарантує перемоги. Сплата оргвнеску дає організаторам можливість мати власний бюджет на проведення заходу, зробити його справді незалежним і на високому рівні», — зазначив головний редактор журналу «Власний бізнес» Андрій Максимук.

Голосування за учасників конкурсу стартує 25 січня 2012 року на сайті vlasbiz.net. Офіційне оголошення переможців відбудеться на початку березня наступного року.

Бізнесмен, який стане головним переможцем «Топ-10. Власний бізнес», отримає ексклюзивне інтерв’ю в журналі та низку інших призів від партнерів та спонсорів конкурсу.

Результати попереднього конкурсу «Топ-10. Власний бізнес» можна переглянути тут.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...