Головна » Інше » «Галицька паливна компанія» продалась азербайджанцям

«Галицька паливна компанія» продалась азербайджанцям

Львівський бізнесмен Ігор Назаркевич продав «Галицьку паливну компанію» (GFC) Державній нафтовій компанії Азербайджанської Республіки (ДНКАР / SOCAR). 

Про це повідомило інтернет-видання Oilnews.com.ua з посиланням на «наявні дані».

«Галицька паливна компанія» заснована у 2006 році, побудувала першу АЗС під власним брендом GFC в 2007 р. Станом на 2011 р. підприємство включало в себе мережу із 13 станцій, з яких п’ять розташовані у Львові, шість — в його околицях і дві в Бродах. Крім того, до складу компанії входить нафтобаза в м. Рава-Руська.

Державна нафтова компанія Азербайджанської Республіки (ДНКАР) – одна з найбільших нафтових компаній в світі. Представництво SOCAR в Україні було відкрито в 2008 р. В 2009 р. компанія придбала близько 20 АЗС в Одеській і Миколаївській областях. В серпні 2011 р. SOCAR Energy Ukraine відкрила свій перший в Україні річний бункеровщик («Баку-1»). Станом на кінець жовтня 2011 р. кількість АЗС мережі SOCAR складає 15 одиниць.

29 жовтня SOCAR відкрила у Львівській області черговий автозаправний комплекс на базі перебрендованої заправки «Галицької паливної компанії».

Начальник відділу роздрібної торгівлі ТзОВ SOCAR Energy Ukraine Віталій Леончук не уточнив нинішню фазу взаємовідносин з компанією Ігоря Назаркевича, назвавши проект «партнерським».

До кінця року SOCAR планує збільшити мережу АЗС в Україні до 40 одиниць.

«В першу чергу ми плануємо відкривати АЗС у західних регіонах країни, в Закарпатській, Рівненській, Львівській, Волинській і Житомирській областях, також пріоритетними для нас залишаються Київська та Одеська області. В наступному році ми активно будемо розвивати мережу в східному регіоні країни», — повідомив Віталій Леончук.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...