Головна » Інше » ЛАЗ показав Януковичу нову техніку

ЛАЗ показав Януковичу нову техніку

Фото: zaxid.net
Віктор Янукович оглядає продукцію ЛАЗу

Президент України Віктор Янукович відвідав сьогодні, 28 жовтня, Львівський автобусний завод. 

Там йому продемонстрували зразки карет «швидкої допомоги», які ЛАЗ виготовив спільно з компанією Renault на базі Renault Master.

Крім того, Гарант оглянув лінію, де збирають автобуси і тролейбуси.

Як зазначив директор заводу Ігор Малець, у рамках програми забезпечення транспортом міст, що прийматимуть чемпіонат Євро-2012, підприємство вже виготовило 600 автобусів. Найкраще львівські автобуси купують Харків, Донецьк і Київ.

Перебуваючи на ЛАЗі Віктор Янукович поцікавився у працівників, чи отримали вони запрошення на відкриття львівського стадіону. Ті несміливо відповіли, що ні. Відтак у розмову втрутився голова спостережної ради заводу Ігор Чуркін. «Ми щойно отримали запрошення, і всі працівники їх отримають», — сказав він.

За словами очевидців, під час переїзду президента від аеропорту «Львів» до ЛАЗу його вітали працівники ринку «Південний» разом з Петром Писарчуком, які стояли біля дороги, якою їхав глава держави.

А вже біля підприємства Януковича, навпаки, чекав натовп людей (близько 100 осіб) з великою кількістю партійних прапорів, в тому числі були прапори «Свободи», «Батьківщини», які були налаштовані явно непривітно.

Віктор Янукович прилетів до Львова, щоб пересвідчитись у готовності стадіону, офіційне відкриття якого заплановане на завтра, 29 жовтня.


«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...