Головна » Інше » Журнал «Власний бізнес» оголосив конкурс франшиз

Журнал «Власний бізнес» оголосив конкурс франшиз

Фото: praktyka.ub.ua

Львівський журнал «Власний бізнес» у партнерстві з Федерацією розвитку франчайзингу України оголосили про початок всеукраїнського конкурсу франшиз.

Про це повідомила Наталія Кавулич, представниця медіа групи «Промінфо», яка видає «Власний бізнес», передає «Прес-Центр».

«Нашою метою є організувати всеукраїнський конкурс, адже за останні 3-4 роки в Україні франчайзинг, попри відсутність законодавчої бази, почав активно розвиватися», — зазначив головний редактор журналу «Власний бізнес+Франчайзинг» Андрій Максимчук.

На сьогодні в Україні працює близько 350-400 активних франчайзингових систем, додав він.

Попри це, за його словами, франчайзинг в нашій країні ще масово не проник у всі сфери бізнесу. Тому журнал виділив номінації лише для найпопулярніших для франчайзингу видів бізнесу: «Франшиза закладу громадського харчування», «Франшиза у сфері торгівлі», «Франшиза у сфері туризму», «Франшиза у сфері стріт-фуду» і «Франшиза у сфері послуг».

Окремо виділено номінацію «Франшиза з невеликими інвестиціями».

Для мереж, які активно і стрімко розвиваються, «Власний бізнес» виділив ще одну номінацію — «Франшиза, яка динамічно розвивається».

Власник франшизи «Універсальний Прибиральник» Анатолій Мельникрозповідає про те, як відкрити компанію з професійного прибирання (клінінгові послуги)

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...