Головна » Інше » Інвестиції у Львів зростають

Інвестиції у Львів зростають

За січень-червень 2011 року у Львові відбувся приріст сукупного обсягу іноземного капіталу на 31,1 млн. доларів, або на 3,9%.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради з посиланням на управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій.

Загальна сума інвестицій у місто за весь період інвестування сягає 837,3 мільйонів доларів США.

Станом на 1 липня кількість прямих іноземних інвестицій у розрахунку на одну особу у м. Львові склала 1111,9 дол. США., що у 2,1 рази більше від середньообласного значення цього показника.

Завдяки сприятливому інвестиційному клімату було залучено іноземних інвестицій у 561 підприємство міста. Обсяг прямих іноземних інвестицій у м. Львові з розрахунку на одне підприємство станом на 1 липня є більший, ніж в області загалом і становить 1,5 млн. дол. США, зазначають в міськраді.

На 1 липня найбільш інвестованою була фінансова діяльність – 457,1 млн. дол. (понад половини від загального обсягу), промисловість – 98,9 млн.дол., операції з нерухомим майном, оренда, інжиніринг та надання послуг підприємцям – 149 млн. дол. (17,8%), транспорт та зв’язок – 65,1 млн. дол. (5,8%), торгівля – 40,8 млн. дол. (4,9%).

У прес-службі ЛМР також нагадали, що Львів посів 3-тю позицію у рейтингу стратегії залучення ПІІ (дослідження «Financial Times»; «European Cities & Regions of the Future 2010/11»).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...