Головна » Інше » Підприємств-боржників на виставку «Львівський товаровиробник» не допустили

Підприємств-боржників на виставку «Львівський товаровиробник» не допустили

Фото: Львівська ОДА

Підприємства, які мають заборгованість із заробітної плати, не змогли взяти участь у виставці «Львівський товаровиробник»

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, на виставці представлені«найкращі підприємства, у яких немає заборгованостей із зарплати», передає«Гал-інфо».

«На цій виставці тільки найуспішніші, які мають досягнення у всіх напрямках. Коли ми визначатимемо найкращого товаровиробника, то будемо враховувати рівень зарплати. Оскільки для нас це справді проблема, ми працюємо над тим, аби вивести з тіні виробництво», — додав голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк.

Виставка «Львівський товаровиробник» відкрилась сьогодні у львівському Палаці мистецтв.

Свою продукцію на ній представили 70 підприємств.

На церемонії відкриття мер Андрій Садовий закликав купувати товари львівського виробництва. На його думку, вони є кращими за якістю та адекватні за ціною, на відміну від іноземних аналогів, інформує Zaxid.net.

Після урочистого відкриття губернатор Михайло Цимбалюк оглянув виставку, зокрема  стенд дочірнього підприємства  «Полімер-електрон», який спеціалізується на виготовленнях сидінь для трибун. Як повідомила прес-служба ЛОДА, оглядаючи продукцію, Михайло Цимбалюк зазначив, що звернеться з пропозицією про використання саме цих сидінь на трибунах тренувальних баз Львівщини.

Виставка триватиме до 9 жовтня.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...