Головна » Інше » ПДВ на Львівщині все більше відшкодовують «автоматом»

ПДВ на Львівщині все більше відшкодовують «автоматом»

Фото: avtoif.org.ua

По Львівській області під автоматичне відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) підпадає 15,4% заявлених до відшкодування сум, тоді як на початку року в автоматичному режимі відшкодовували лише 1,1%. 

Про це повідомив відділ взаємоді із ЗМІ та громадськістю ДПА у Львівській області, посилаючись на дані станом на 1 вересня 2011 року.

За січень-серпень ц.р. суб’єктам господарської діяльності області відшкодовано податку на додану вартість в сумі 252,8 млн. грн., в тому числі відшкодовано податок на додану вартість на рахунок платника в банку – 190,1 млн. грн., в рахунок погашення платежів з ПДВ – 62,7 млн. грн.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року відшкодування ПДВ на розрахункові рахунки платників зросло на 129,6 млн. грн. (від 60,5 млн. грн. в 2010 році до 190,1 млн. грн. в поточному році).

Загалом протягом січня-серпня цього року суб’єктами господарської діяльності Львівської області заявлено до відшкодування суми податку на додану вартість в розмірі 435,6 млн. грн., в тому числі заявлено на рахунок платника в банку – 360,8 млн. грн., в рахунок майбутніх платежів – 74,8 млн. грн.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...