Головна » Інше » Головою АППУ у Львівській області переобрали Долінську

Головою АППУ у Львівській області переобрали Долінську

Фото: taxpayers.org.ua
Лілія Долінська

Головою ради Львівського територіального відділення Асоціації промисловців та підприємців України (АППУ) переобрано Лілію Долінську. 

Про це «Прибуток» повідомив сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПАУ у Львівській області, посилаючись на результати загальних звітно-виборних зборів АППУ у Львівській області.

Збори відбулися сьогодні, 23 вересня, у приміщенні обласної податкової.

Члени Асоціації оцінили звіт Долінської про діяльність упродовж 2009-2011 років на «відмінно» і одноголосного проголосували за те, щоб залишити її на посаді на наступний період.

Учасників зборів привітав голова ДПА у Львівській області Віталій Пекарчук.

«Податківці хочуть знати думку вашої громадської організації стосовно проблем сервісного обслуговування платників, заходів які ми проводимо в цьому напрямку. Це стосується і такої болючої теми, як запобігання та протидія проявам корупції в податкових органах. Давайте для початку організуємо зустріч членів Ради територіального відділення з керівниками підрозділів ДПА у області, які займаються цією роботою відповідно до службових повноважень, і разом визначимося, як нам діяти з користю для справи, як від слів та емоцій перейти до конкретного діла», — зазначив головний податківець Львівщини.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...