Головна » Бізнес » Промисловість » «Фрут Банк» став виготовляти сухі борщові набори для армії
Сухі набори для борщу від Фрут Банк

«Фрут Банк» став виготовляти сухі борщові набори для армії

Нове переробне підприємство «Фрут Банк» на Львівщині, повноцінний запуск якого затримався через війну, стало займатись виготовленням сухих борщових наборів для потреб української армії.

Про це повідомила Яворівська райдержадміністрація.

«Ми вирішили готувати сухі борщові набори для потреб армії. І вже перші 500 порцій борщу у нас вийшли», — сказав директор «Фрут Банк» Павло Дигдало, якого цитують у публікації.

Найближчими днями готові борщові набори відправлять військовим.

На черзі — випуск ще 500 порцій борщу.

Зазначається, що до ідеї виготовляти сухі борщі для ЗСУ керівництво підприємства прийшло разом з працівниками та волонтерами, а міський голова Мостиськ її підтримав.

«Фрут Банк» — комунальне підприємство Мостиської міської ради Яворівського району, зареєстроване 12 березня 2021 року. Сфера діяльності: вирощування насіннєвих та кісточкових плодів, інших видів плодових дерев, переробка та консервування фруктів та овочів, виробництво фруктових та овочевих соків, готових харчових продуктів, торгівля фруктами та овочами, організація харчування установ.

Торік про будівництво «Фрут Банк» писали багато в пресі як про перше комунальне підприємство, що займатиметься переробкою продукції фермерів з Львівської області.

На нове підприємство закупили обладнання, в тому числі таке, що дозволяє висушувати овочі і зелень та пакувати набори для борщу.

x

Рекомендуємо

БпЛА

Виробників БпЛА на Львівщині планують підтримувати з обласного бюджету

Виробники безпілотних літальних апаратів та інших товарів військового й подвійного призначення зможуть ...