Головна » Інше » «Гранд Готель» готують до продажу

«Гранд Готель» готують до продажу

Приготування до продажу будинку на проспекті Свободи у Львові, в якому знаходиться «Гранд Готель», тривають. 

Про це повідомив начальник управління комунальної власності Львівської міськради Євген Климкович на прес-конференції у четвер, 22 вересня.

Очевидно, завершаться приготування уже зовсім скоро, оскільки, зі слів Климковича, за рахунок продажу цього приміщення міська влада розраховує суттєво збільшити надходження до цьогорічного бюджету розвитку від продажу об’єктів нерухомості.

Нагадаємо, розмір бюджету розвитку Львова становить понад 430 млн. гривень. Основними статтями його наповнення визначено продаж майна (60% від загального обсягу) та продаж земельних ділянок (40%).

Поки що ж місто на продажу майна заробило лише 40 млн. грн.

Євген Климкович сподівається, що до кінця року вдасться отримати ще хоча би 60 мільйонів. Таким чином доходи наблизяться до минулорічного показника.

Окрім «Гранд Готелю», в міськраді покладають великі надії на продаж 3-поверхового житлового будинку на площі Різні, 13, приміщення площею 314 кв. м на площі Ринок, 28 та будинку на вулиці Шевській, 12 (площа – 785 кв. м.). Вони, за словами Климковича, мають високу ступінь інвестиційної привабливості.

Крім них, в міськраді збираються «штовхнути» ще зо три десятка дрібніших об’єктів нерухомості.

Нагадаємо, у липні 2011 року депутати Львівської міськради прийняли ухвалу про приватизацію приміщення, в якому зараз знаходиться «Гранд Готель» шляхом викупу.

Власнику заборонено буде змінювати цільове використання будинку протягом 5 років. Також він буде зобов’язаний провести в ньому капітальний ремонт або реконструкцію до початку фінальної частини чемпіонату «Євро-2012».

Тоді ж, у липні, пресі стало відомо, що «Гранд Готель», власником якого вважався бізнесмен Петро Димінський, уже, можливо, належить ресторатору Григорію Козловському.

x

Рекомендуємо

Гральний стіл

У «Гранд Готелі» з’явиться перший легальний гральний стіл

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) видасть ТОВ «Небула Геймс» ...